Make your own free website on Tripod.com


 .

  .

 Standardni astro meni 

1. Natalni horoskop - oko 15-20 str. kucanog teksta na formatu A4 sa srednjim proredom (standard za mašine za pisanje). Standardni oblik natalnog horoskopa sastoji se iz detaljne analize aspekata, sa načinima transformacije u harmonične (ako se radi o izazovnim aspektima), tačnom lokacijom njihovog delovanja (po kućama horoskopa) i definisanjem ovih lokacija (opis kategorija iskustava određene kuće) i opšteg pregleda horoskopa, u kome je na sintetički način data analiza opšte, uobičajene, tematike (zdravlje-posao-ljubav), ali i implicitna analiza evolutivnog usmerenja (šta je najbolje raditi: koji je najbolji posao, način obrazovanja, za postizanje maksimalnog ličnog razvoja i lične sreće). Eksplicitna analiza evolutivnog usmerenja data je u Analizi karmičke transformacije, r.br. 8. Naravno, priložena je i natalna karta sa tabelom aspekata i označenim pozicijama planeta i ostalih elemenata relevantnih za analizu. Sam proračun nije rađen čisto kompjuterski, već je kontrolisan od strane ljudskog faktora, uvaženog astrologa, tako da nema mesta "tehničkim greškama". Isto tako, prema posebnim željama i potrebama, određena mesta u analizi mogu se posebno naglasiti i/li ispustiti, i preporučuje se da se ove želje posebno navedu. (50)

2. Posebne (specijalne) natalne analize - oko 5 str. predstavljaju, zapravo izvode iz strukture natalnog horoskopa i zgodne su za one koji ne žele da imaju ceo natalni horoskop, već ih interesuje samo određena tematika (- na pr.: zdravlje, posao, ljubav, sport, seks, preljuba, kockanje, talenti, vrtlarstvo, obrazovanje, duhovni život, itd), a i ne moraju da plaćaju punu cenu Natalnog horoskopa. (20)

3. Godišnji horoskop - oko 10 str. daje usmerenja o tome kako najbolje iskoristiti određenu godinu, s tim što je veoma bitno da klijent navede periode koje smatra važnim, kao i određene događaje koje očekuje i čiji tok ga interesuje, kao i mogućnost vlastitog uticaja na iste. (40)

4. Predviđanja i prognoze za period kraći od godinu dana: 6 meseci (25), 3 meseca (15), 1 mesec (10), nedelju dana (7). Ovo je mogućnost za one koji ne žele da imaju prognozu za celu godinu, ili im je ta opcija skupa.

5. Uporedni horoskop (odnosa) - oko 25 str. (80) Detaljno razmatra jedan odnos po svim mogućim pitanjima. Praktično se sastoji iz dva natalna horoskopa u interakciji i ima sličnu osnovnu strukturu kakva je data u opisu analize natalnog horoskopa (aspekti - opšti pregled - uporedna karta & proračun). Takođe je vrlo poželjno naznačiti posebna interesovanja kako bi se pažnja fokusirala na njih.

6. Astrološka analiza erogenih zona - oko 3 str. (15) Ovo je "specijalitet kuće" i verujem da nije potrebno davati poseban opis osim onog koji već postoji u naslovu. Ovo je astrološka zezalica, ne shvatajte je preozbiljno, zabavite se.

7. Specijalna analiza aspekata - oko 10 str. (35) Sastoji se, zapravo, od prvog dela Natalnog horoskopa (vidi pod 1.) i ovime je data mogućnost onima koji su zainteresovani jedino za ovu tematiku da imaju ovu analizu bez naručivanja celog Natalnog horoskopa i, naravno, bez plaćanja pune cene. Detaljno obrađuje delovanje aspekata i savete za transformaciju negativnih (izazovnih) u pozitivne (harmonične, lake), uz priloženu natalnu kartu, tabelu aspekata i proračun.

8. Analiza karmičke transformacije horoskopa – uzmite stvari u svoje ruke! (70) između 20 i 25 str. Ovo je, zapravo, proširena i produbljena analiza Natalnog horoskopa i tumači ličnost sa nivoa evolutivnog (ili karmičkog) razvoja, u terminima inkarnacije i reinkarnacije, kao i karmičkih zadataka preostalih iz ranijih da budu apsolvirani u ovom i/li narednom životu, kako bi se omogućio pun razvoj osobe u skladu sa njenom vlastitom prirodom, darmom (dharma – urođeni zakon, način na koji i po kome postojimo – ono što omogućuje evolutivan razvoj, za razliku od mehaničkog). Reč ‘transformacija’ se odnosi na ‘menjanje kursa’ i vraćanje na evolutivni put razvoja, koji jedini omogućuje samorealizaciju (samoispunjenje, punu unutrašnju ličnu sreću i razvoj). Reči ‘uzmite stvari u svoje ruke’ odnose se na ukazivanje mogućnosti da se upravlja vlastitim razvojem, naravno samo ako se odlučimo na to i istrajemo.

9. Razne konsultacije (10) Razgovor sa uvaženim astrologom koji potraje oko sat-sat i po. Posebno povoljno za one koji ne žele horoskop ili ga već imaju, ali žele savet i/li mišljenje po određenom pitanju.

10. Izrada natalne karte (5) Proračun sa izradom natalne karte i tabelom aspekata.

11. Izrada uporedne natalne karte (10) Proračun sa izradom uporedne natalne karte i tabelom uporednih aspekata.

12. Časovi astrologije (10) dvočas, časovi su pojedinačni, individualni.


Naručivanje dva ili više horoskopa odjednom povlači popust od 10%. 
Svi "stari" klijenti uvek imaju stalni popust od 10% na sve nove narudžbe. 
Zbog neophodnosti planiranja vremena za izradu horoskopa, plaća se unapred.
Navedene cene važe za područje Jugoslavije, izvan su duple. 
O načinu plaćanja možete se informisati preko kontakt adrese dole.
---
Napomena: svi navedeni oblici analiza mogu se modifikovati na razne načine,
zavisno od specifičnih potreba i želja.

Mića Mijatović
Kontakt: micami@yubc.net
Možda ćete naći nešto korisno i na sajtu Astro Patchwork:
Astro Patchwork
http://www.angelfire.com/mi2/mica3/
J
.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
090800